Alaplı Ziraat Odası > Duyurular > Çiftçilerimiz bu günlerde Alan bazlı fındık destek işlemlerine başlayacaklar ancak mazot-gübre işlemleri bitmediği için gecikmektedir.

Nisan ayının ilk haftasında organik işlemler askıya çıkacaktır.Bütün çiftçilerimiz askıya çıkan listelere bakıp yanlışlık var ise hemen ilçe tarım müdürlüğüne itirazını yapacaklardır.Sadece organik için değil mazot-gübre, alan bazlı fındık desteği ,çatak projesi kapsamında olanlar her köyde muhtarlar tarafından askıya çıkan listeler incelenecek ve itiraz edilerek 10 gün içinde yapılmayan itirazlar kabul edilmemektedir.